For today I am a child

Jag försöker ofta leva ett liv med båda fötterna på jorden, det är bäst så. Men det är inte mitt liv. Det går inte. Jag måste få flyga iväg ibland... Låta mig slukas av känslorna. Så länge det inte går till en överdrift och man ser till att alltid ha en livina, något eller någon som kan ta en tillbaka ner på jorden, så är det okej. Det är okej att stå ostadigt ibland, det är okej att försvinna bort i en värld som kanske inte är lika verklig för andra som den är för mig. Jag har bara svårt för att låta mig själv göra detta, men jag måste bara acceptera att det är en del av mig.
All min kreativitet, passion, kärlek och ångest finns där. Att ha kontrol har alltid varit värdigt viktigt för mig, men för att övereva i den där världen måste jag låta mig släppa allt. Annars blir det ingen balans och det är då jag mår dåligt. Jag mår dåligt för att jag känner att jag inte får. Jag måste låta mig själv få. Få känna och uppleva.
Rädslan för att falla tillbaka i det dåliga mönster jag levde i förut finns kvar. Jag litar inte alls på mig själv. Men för att någonsin kunna älska någon annan på riktigt igen måste jag låta mig själv sväva.

Carry me out of here now

Hösten börjar smyga sig på och med den kommer känslan av ensamhet. Jag vill ha någon att mysa med, dricka te med och som är lika bra på att knulla som att prata.

I quit!

Jag är så duktig! Igår fixade jag två av mina luckor i köket, en hade lossnat i ena gångjärnet och den andra skulle gå att låsa och nu kan man det! Jag är inte så händig av mig när det kommer till verktyg så jag blev så stolt över mig själv! Och nu har jag lyckats tillaga en helt okej vitvins och spenatsås! Ska bara koka lite pasta och sen bir det matlåda i två dar. Jag åt en gigantisk portion gröt till frukost (jag äter frukost vid 15...) så jag orkar nog inte äta innan jag ska åka till jobbet lite innan 19. Det blir nog bara ett äpple. Ett av de som jag hittade på willys för 6:90 kr/kg! Jag är så glad.

That was my favorite

Det är back to wrok today och jag har drömt mardrömmar hela natten om hur jag på olika sätt försover mig eller kommer försent. Sen var det en del sex och alkohol inblandat med. Jisses. Egentligen borde jag inte gått upp för en och en halv timme sedan som jag gjorde, men jag kunde inte sova mer. Alldeles för orolig tror jag.
Det ska faktiskt bli skönt att jobba lite igen. Nu har jag varit ledig alldeles för länge känner jag! Fast det har varit skönt...
Nu ska jag njuta lite av en kopp jordgubbsté och mysa med katterna.

I would say I'm sorry...

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Egentligen borde jag åka in till stan och ta en öl och säga hejdå till Viktor som ska flytta långvägas, men jag känner inte riktigt för det egentligen. Dessutom måste jag upp tidigt imorgon och gå ner till vaktmästarn och säga till om lite saker... Och min mage känns svullen. Men bara för att jag ska upp tidigt måste jag åka hem tidigt så då hinner jag spendera typ en och en halv timme i stan vilket känns lite kasst. Jag har varit så grymt rastlös hela dagen, men nu helt plötsligt så blev jag dåsig. Jättekul.
Var på stadsmissionen med min far och köpte en fin gratängform så jag funderar på en potatisgratäng eller liknande. Med tanke på det borde jag nog lägga in potatisen och det andra i kylen!
Nej, ska nog dra på mig ett par mjukisbyxor och njuta av tillvaron med katterna och köksfläkten!