I'm not saying I'm sorry

Dricka kaffe och duscha samtidigt, det är något det! Fast jag har inte lyckats vakna för det... Ska bege mig till jobbet om drygt två timmar. Vi kommer bli så rövknullade inatt kan jag säga. Det är lönehelg, pink spelar i stan och det är slutsålt plus att det är gothia cup! Och ja, det är sju obokade nattider... Så det är väl dags att vakna till liv snart så man är någorlunda pigg inatt. För någon halvvaken dvala fungerar nog inte idag. Nej, men det går alltid på något sätt, man får bara göra sitt bästa så går det.
För övrigt är jag mest irriterad och arg och så blir jag irriterad och arg på mig själv för att jag är irriterad och arg. En fin ond cirkel.

Let's go all night, baby

Jo, jag fick DN igen imorse...

Försökte fixa nya vänner på kvartsrasten

Jag är så rädd för att vakna upp om 20 år i ett sovrum inrett i blommster-tema med 50 kilos övervikt och en man jag inte vet vem han är längre. Och jag är så rädd för att jag skulle ta på mig bekväma vandringssandaler, kapribyxor med resår i midjan och en gigantisk t-shirt för att sen gå ner till lokala ica och köpa fika. Sen göra kaffe, men bara lite för koffein det är ju inte nyttigt, för att sen parkera mitt feta arsle i soffan och titta på tv.

Let's go to Las Vegas!

Nu var det ett bra jävla tag sedan jag skrev något. Vad är det som jag har gjort? Jobbat ihjäl mig och umgåtts med idioter. Men även vart på fin resa till Norrköping med studentfirande och lite för mycket alkohol. Men det gick bra, jag lever ju!
Sommar är lika med högsässong inom restaurangbranschen så det kommer bli en hel del jobbande nu ett tag till. Jag trivs dock väldigt bra med att jobba sommarn och ha ledig sen till hösten. Jag uppskattar det vädret lite mer. Dessutom blir man så seg då så då är det skönare att vara hemma.
Det finns en massa mer som jag kan berätta men vissa saker känns lite hemliga just nu så jag tar det senare!