I got all my files

   Förälskelser är ganska naiva. Man lever i stunden, alla stora problem man hade blev otroligt små, hela världen ligger för ens fötter, man börjar uppskatta de små sakerna i livet och man ser inget annat än lyckan. Helt enkelt; man blir som ett barn igen.
   Jag tror vi kan behöva det där. Få en paus från det ansvarsfulla, stressiga och betänksamma vuxenlivet. Få se allt ur ett annat perspektiv ibland. Därför är det viktigt att låta sig själv bli förälskad ibland. Det behöver inte alltid vara i en annan människa eller ha något alls med kärlek att göra, utan bara att helt ge sig hän någon eller något.

Vet du att det inte finns någon annan som har kommit mig så nära du?

   Okej. Imorgon blir det jobbet igen. Börjar kl 10, så jag måste gå upp vid halv åtta. Det känns så bra att jag inte kan somna nu bara för det.
   Jag satt och försökte komma på vad som gör mig trött. Först stod det bara stilla, men så tillslut kom jag på det ultimata sömnpillret; söka jobb! Så det är det som jag ska underhålla mig med från och med nu. Om bara AMS:s sida vill ladda lite fortare så skulle det gå ännu smidigare... Den kanske har listat ut mina onda planer att använda mig av den som sömnmedel? Nej, förhoppningsvis är inte tekniken så utvecklad än att den kan läsa tankar, men man vet aldrig. Så mycket skumma saker som det finns nu för tiden.

You want a piece of me!

   Hittils idag har varit ganska underhållande. Jag vaknade, satte på tv:n och där var Ernst! Han är alltid lika mysig. Förutom alla hans små fina uttalanden så var han uppe och besökte en samisk by. Där bodde det en same som inte verkade ha träffat folk på säkert 20 år, haha. Jättesöt var han. Det var nästan så inte Ernst heller kunde hålla sig från att fnissa. Får nu chansen MÅSTE ni se det programmet! Sen ringer min mor, vi pratar lite, hon citerar säkert hela tvsveriges komediserier, jag får lite extra ont i huvudet, men sen så lägger vi på. Jag åker och handlar, inte lika underhållande, glömmer hälften av det jag skulle köpa, SÅKLART! Så kommer jag hem och då är det bonde söker fru på tv:n. Det är sista avsnittet eller något, när de ska välja bland de två sista, vem som de vill ha kvar. Och så får jag se gaybonden! Så jävla söt! Haha. "Det kändes mest som... kompis bara", haha. Och den sötnos till kille som han väljer blir så himla glad! Så kramas de och gullar lite, ah.
   Allt det roliga framgår kanske inte så bra av den här texten, men... skitsamma.
   Jo, när jag talade med min mamma för andra gången idag, eller nej, tredje var det nog, så fick jag reda på att sist mina två kusiner och deras föräldrar var här i Göteborg så fick min 14åriga kusin en jacka för 6000 kr av sin pappa! 6000 kr! För en jacka! Jag förstår inte hur man kan lägga ner så mycket pengar på en jacka, och inte till en 14åring. Hon kommer ju växa ur den snart vilket som. Och det var tydligen ingen speciellt jacka så sett, en svart parkas. Men det var något märke nanana... Som de bryr sig så mycket om. Det finns ju så mycket saker man kan göra för 6000... Och jag menar, sist jag var och shoppade köpte jag ett par skor, en t-shirt, en tunika, en sjal och lite armband för 300 spänn. Tänk vad man kan få för 6000 på Emmaus...

Didn’t anyone tell you, you’re supposed to, break my heart?

   Ja, idag blev det Jul på Liseberg med min mor. Jag förstår inte varför hon vill ha med mig varje år? Vi brukar alltid börja bråka eller så blir det något annat som får allt att kännas lite konstigt. Jag förväntade mig samma ångest som jag har varje år, men tro det eller ej, så gick det helt okej! Vi gick och åt först, det kanske var det som gjorde det? Så var vi båda mätta och varma och glada. Det var ett smart drag från min mors sida.
   I helgen har jag hunnit jobba och vara social med mina vänner och andra! Helt otroligt. Jag älskar att inte alltid jobba natt. Det känns skönt att kunna göra saker på helgen med. Lördagen är dock lite rörig i mitt minne, det hände så mycket saker. Och söndagens arbetsdag var inte så trevlig. Jag var som en zombie. Alla påpekade detta, haha. Jag brukar verkligen inte vara så seg på jobbet, men jag hann inte sova så mycket och min kropp tänkte verkligen inte skona mig från spriten jag drack på lördagen.
   Nu till helgen är det julmys hemma hos Lena. Jag ska lära henne göra pepparkakor och dricka öl hoppas jag? Jag har inte riktigt koll på vad som gäller men...

There is nothing to fear, nothing to doubt

   Jag sitter och kollar på "My super sweet 16" på MTV. Det är ju helt galet hur små flickor och pojkar kan bete sig. Nu är det någon som ska ha 15års party och hon står och säger att "I have to be the sexiest person there and I don't feel sexy in these dresses". Jag tänkte inte alls så när jag var 15. Visst ville man vara fin, men sexig? Och de köper en massa saker och sen ska de ha nya saker för de andra sakerna duger inte, de får alltid en bil eller bilar och de tjatar och gnäller hela tiden.
   Man kan ju undra varför man tittar på något som är så irriterande? Det är lätt för att det får en själv att känna sig så himlans bra. Jag undrar om de som medverkar i de här programmen inser det? Ingen kollar på det för att se deras storslagna fest och deras kläder och dyl. för att det är imponerande utan för att det ger personen bra självkänsla. Fast det finns säkert de som sitter och är avundsjuka, men det är så onödigt. Bättre att ha lite koll på verkligheten än att vara som de tonåringarna. När de kommer ut i livet sen på riktigt, om de någonsin gör det, så kommer de få världens chock!

You don't get paid today

   Nu sitter jag här, två timmar tills bussen ska gå och har tråkigt. Tänkte åka och handla, men det känns lite onödigt. Så akut är det ju inte precis. Jag vill mest ha lite sojamjölk och juice, men det går ju ingen nöd på mig utan det.
   Ska jobba 17-00 i natt. Det är en person till som slutar 00, jag hoppas på att han kan köra mig hem. Annars kan säkert Martin den raringen göra det vid 03, men det vore ju nice att kunna komma hem innan det och slippa att sitta och uggla på jobbet i tre timmar. Jaja, jag får väl ta med mig en bok som vanligt ifall det inte går som jag önskar. Jobbar 16-01 imorgon och det hade varit härligt att kunna komma hem då och sova och hinna gå upp innan jobbet så jag slipper gå och lägga mig och sen gå upp igen och åka till jobbet direkt. Det är så trist det där.
    Sökte ett jobb idag med som fotograf. Det var lite extra bara, tänkte att det kunde vara en trevlig omväxling. Man blir lätt lite trött på hamburgare efter konstant jobbande i, ja, jag vet ju knappt inte vad det är för månad längre... Sen i juni i alla fall har jag jobbar nästan heltid. Det hade kanske gått an om man haft ett lite bättre schema med lite mer regelbundna tider varje vecka, men nu är det ju inte så. Det är fram och tillbaka var och varannan dag.
   Nej, om man skulle försöka att göra något vettigt nu innan jobbet. Kanske städa undan lite? Men jag har verkligen ingen lust till att göra något. Jag känner att jag borde äta något med. Dock är inte motivationen till att ställa sig att laga mat inte så stor heller. Jag har mat som jag lagade igår som jag ska med mig till jobbet sen så det är fixat. Får ta en clementin och gilla läget helt enkelt. Puss.

Fidelity

7:18pm John tja
7:27pm Amanda hej
7:29pm Amanda hur är läget?
7:30pm John d e bra sj?
7:30pm Amanda jo bättre efter att ha haft sån feber att jag inte ens kunde resa mig ur sängen jag trodde jag skulle dö, hah fick be min mor komma hit med mat
7:31pm John haha, du fejkar bara du vill ha roomservice
7:31pm Amanda aja visst så är det jag älskar ju när min mamma är här och granskar lägenheten hon ska alltid se mitt rum och hennes kille ska pilla på allt han är som en liten 4åring
7:34pm John haha
7:34pm Amanda mannen är snart 50 vad är det för fel liksom... för övrigt är det något fel på de som bor här jag gick ut idag, skulle köpa cigg, hade inte duschat på 4 dar, drog på mig fulaste mössan och mjukisbyxor stod där och njöt av min cigg
7:36pm John brukar va d på folk som bor i förorten
7:36pm Amanda och självklart kommer ropar något heeey!
7:36pm John haha
7:36pm Amanda och jag bara... nej....
7:36pm John vem va d?
7:36pm Amanda så var det någon man,... runt 25-30 började snacka engelska sa att jag bar beautiful ville ha mitt nummer
7:36pm John hahahahahahaha
7:36pm Amanda och jag bara... nej nej nej nej nej.... seriöst! och han gav sig inte" sen började han köra med; so you dont like black men? ah! jag bara; i dont want your number!
7:37pm John någon sa en sån klockren sak igår. problemet med blattar e att när dom stöter på brudar så är det inte en komplimang utan dom tar bara vad dom får
7:37pm Amanda och han but how can i then reach you? ah ja, men va fan kan de inte ge sig någon gång
7:38pm John haha
7:38pm Amanda som i onsdags kväll, satt med feber på centralen och väntade på bussen då kommer man 40+ fram och frågar vart toaletten är på ganska dålig svenska och jag sa vart den var sen stod han kvar ville bjuda med mig hem
7:39pm John hahaha
7:39pm Amanda och jag bara; SKULLE INTE DU GÅ PÅ TOALETTEN? då bjöd han med mig in där ><
7:39pm John sämsta raggningsrepliken ever "ursäkta, vet du vart toalleten är`?"
7:39pm Amanda ja!
7:40pm John haha
7:40pm Amanda och trodde han verkligen att jag skulle gå med honom in där? han sa så att jag slapp betala men vem fan sa att jag var den som behövde pissa?
7:40pm John hahahahahahaha ofta
7:40pm Amanda helt puckade
7:40pm John han ville ha dig!
7:40pm Amanda ne han ville nog bara vara snäll? tror du inte? ah jävla gubbe och sen han här nu... ah! jag som äntligen blivit av med han som bodde här i området som stötte på mig på bussen... han har ju flyttat. så kommer den här snubben! fast han andra var ju ändå lite mer trevlig och försiktig. han här blev ju nästan upprörd.
7:42pm John haha varför händer sånt alltid dig?

...å öppna en ölburk

Jag vet knappt längre vad det är för månad. Igår snackade jag om augusti när jag skulle säga december. Mitt jobb tar kål på mig för tillfället.