Ta det lugnt med mig

Ge mig regn regn massa regn, då blir jag lycklig! Jag ska jobba i natt så jag bryr mig inte så mycket om vädret. Är vaken nu för att jag måste ringa till psykiatrin för att prata lite? Förhoppningsvis får jag prata där istället, jag tycker inte om att prata med okända människor på telefon om mina problem. Och så kanske jag inte ens får komma dit. Då kommer det kännas som ett svek. Jaja, vi får hoppas det går bra!
Jo, jag har ÄNTLIGEN löst mitt DN problem! Har pratat med grannarna och de har tydligen också ringt, tre gånger, så tillsammans har vi ringt fem gånger, så igår tröttnade jag och satte upp den här fina lappen på dörren:

Så jävla fint att det ska krävas så mycket för att någon ska kunna lägga en tidning rätt, haha. Nej, nu är det tre minuter kvar tills jag kan ringa de där psykologasen och så jag får väl börja avsluta det här. Min gröt har nog svalnat lite med. Mums.


Var är din ammunition

Jag har tid över och har en dålig dag. Jag hatar att ha tid över på dåliga dagar. 21-06 i natt, det blir nog trevligt. Förhoppningsvis blir det en lugn natt. Nej, jag har faktiskt inte så mycket mer att säga... förutom att jag FORTFARANDE FÅR DN! Nu ska jag borsta tänderna och bege mig. Ringa patrik ska jag göra med.

Good watersupply


Sometimes I still need you

Varför är jag vaken nu? Ja, det kan man fråga sig. Kan det vara min hosta som jag tror försöker ta livet av mig? Eller oviljan att sova? Eller ilskan jag har mot DN:s tidningsbud som gett mig deras tidingning i en vecka nu fastän det är min granne som ska ha den? Och att jag kände att jag var tvungen att vara vaken till klockan sju så jag kunde ringa DN och skälla lite på dem? Jag har till och med satt upp en lapp! Men den går tydligen inte att läsa... Men hon verkade förstå min frustration på kundservice och skulle GENAST meddela tidningsbudet detta, haha. Det påminner om gången jag fick arga meddelande från brevbäraren på min post när jag bodde i Frölunda...
Nu kan man tycka att jag borde prata med mina grannar om det här så de kanske kan sätta upp en DN dekal eller ringa dem själva? Men de vägrar öppna dörren när jag ringer på, så det är inte så lätt. De är lite skygga av sig, varför vet jag inte. Det är en äldre man och en kvinna. Kvinnan vet jag inget om för jag har aldrig sett henne, men han är lite speciell. Inget illa åt honom, verkligen inte, han är så trevlig så, men de verkar inte vilja prata med någon.
Nu när jag ändå är vaken kan jag lika gärna ta mig i kragen och ringa till läkarn så jag kan få ett nytt recept på mina piller vad de nu heter... Flouxoetin? Äh, jag minns inte just nu. Jag har bara kvar för idag... Alltid ska jag vara ute i sista sekunden, det är underbart. Telefontiden hos läkarn är inte förrän klockan åtta så jag har nu 40 minuter på mig att göra något annat. Kan förbereda mig för ännu en telefonkö. Jag tror att telefonkö är till för att folk ska ta livet av sig eller inte orka. Eller åh! Den där gången jag ringde akutpsyk mitt i natten och jag får en röst som säger något i stil med: "Hej! Just nu kan vi inte ta ditt samtal, du kan ringa sjukvårdsupplysningen eller försöka igen lite senare" Haha, ja, ska jag ringa sjukvårdsupplysningen och säga: "Hej, jag bara gråter och känner för att ta livet av mig just nu, vad borde jag göra?" MER PENGAR TILL PSYKVÅRDEN! Inte för att jag tror att alla är i desperat behov av det, men jag är så trött på allt man måste gå igenom bara för att få prata med någon. Och alla gånger det blir FEL. Hade jag fått rätt hjälp från början när jag var 16 så kanske det hade varit annorlunda för mig idag? Jag är så förbannad på den där kuratorn som inte skickade mig vidare, och den där läkaren som kollade mina sår och sa: "Ja... Men det här var väl inte så farligt...?" Åh. Lätt att få psykisk vård när de som jobbar med det verkar vara psykiskt skadade själva.

I'm sorry for blameing you

Nu har det hänt igen! Fast på ett annat sätt... Fick en kommentar om det jag skrev senast. Visst, hon läste väl "dikten" och visst man kan väl tycka att den är fin... Men resten har hon nog inte läst eftersom hon undrar vad jag gjorde på påsklovet. Om man nu läser min blogg så tror jag det framgår i alla fall lite att jag inte har påsklov. Och varför undrar en helt okönd person vad jag gjorde på påsklovet? Egentigen... Hon kanske bara ville vara trevlig? Jag dömer folk så lätt. Men det gör jag med vilje iofs. Men jag kan alltid ändra mig.
Har varit sjuk nu några dagar, men det känns nu som att det börjar ordna upp sig. Det känns skönt. Fast det är en hel del slem kvar som måste ut. Så fräsch att prata om, jag vet. Något fräscht jag ska göra nu är i alla fall att ta mig en dusch. Det behövs och ska bi så skönt. Undra om man ska dra till med en liten fotmassage med... Det tycker jag att jag är värd.

What was cloudy now is clear

varje dag vaknar jag upp
med en tanke i mitt huvud
varje dag gör jag ett val

det kvittar om det regnar
om det är solsken
om det är kallt
varmt
hett
kyligt
vår
sommar
vinter
höst

varje dag vaknar jag upp
med en tanke i mitt huvud
varje dag gör jag ett val

när jag berättar om det
brukar det mest
göra alla upprörda
arga
ledsna
irriterade

men förstår ni inte
att jag har valt
att just idag
fortsätta leva

det är inte sorgligt
det är inget man ska tycka synd om någon för
man ska inte bli arg
nej, kan ni inte bara säga:

vad fint att du är här idag med

för det ger mer motivation till att
välja samma sak
nästa dag
med

I've come to listening

När jag kom hem imorse från jobbet såg jag någon som stod vid modulerna där man slänger soppor och slängde i kartonger! Det är knappt tio meter att gå till återvinningstationen! Ska man ändå anstränga sig och gå ut med kartongerna kan man la se till att slänga dem på rätt ställe. Jisses. Samma sak är det när det står en massa återvinnig vid samma moduler. Åh. Hur svårt är det?
Imorgon fyller jag år. Det kommer hit en massa folk, eller ja, vänner och föräldrar och vänners föräldrar. Jag ska jobba inatt med och insåg att jag kommer inte ha tid att baka någon tårta eller kakor och allt lär väl vara stängt imorgon så jag ringde min far och mor och frågade om de kunde rädda mig. Så pappa och hans familj ska baka tårta och mamma skulle köpa kakor och cola. Någon fest blir det inte, inte som innehåller alkohol på något sätt i alla fall för jag har nu bestämt mig för att inte dricka på minst en månad. Jag har inte problem med alkoholen, utan kanske problem med att jag blir så tanklös. Och det är jag redan innan jag dricker, haha. Så.
Nu borde jag egentligen ta och laga mig någon form av mat, men jag är så oinspirerad och har ingen lust att jag vet att jag bara kommer sitta och stirra i två timmar till innan jag ska gå till vagnen.

..

Det var pillerdags precis och jag passade på att slänga i mig en mitt val vegetarian och en d-vitamin. Kanske borde ta mig att glas c-vitamin med? Nej, jag vet att man inte kan kompensera mat med tabletter, men det vore så skönt om man kunde så ibland kan man väl få inbillia sig det tycker jag.

När regnet är över...