Minnen från...

   Det här är fjärde dagen i rad som jag förtär alkoholhaltiga drycker. Releasefest i fredags, sen blev det lite folköl på lördagen framför tvn, sen lite igår med och nu idag! Idag blir det lite vin med. Jag tycker om känslan av småberusning. Men jag borde antagligen inte dricka. Jag mår inget vidare egentligen. Men sen är det folköl och inte starksprit. Det är inte så att jag tror jag är på vägen till något beroende, det är bara så mys nu när det börjar bli varmt ute. Och så har jag varit ledig och så är det helg.
   Robin har över lite vänner idag så jag tänkte mysa med dem. Skulle träffat Patrik i stan på kaffe men jag har ingen vidare lust med det faktiskt. Inte stan. Det kändes jobbigt. Just idag kändes det bättre att vara hemma. Fast jag saknar honom.

Hello little kittycat

   Ingen vet nog just nu vad det är som händer med mig eller mitt liv, förutom jag. Jag orkar inte berätta. Jag orkar inte gråta. Jag orkar varken tänka eller känna. Men jag är på gränsen till allt...

Zingo

When ever I'm alone with you...

   Jag är småfull på en måndagsnatt. Jafg vet inte, lite fel känns det, men lite, eller mycket, så bryr jag mig inte. Jag försöker känna något så desperat. Dock gick det inte såhär heller. Jag berättade lite på John på jobbet hur jag mådde, sen dess har han varit ett otroligt stöd för mig där. Men det kan inte fortsätta såhär. Vad ska jag göra för att känna?

Take me to the boats!

Tillfälliga lyckorus; DET ÄR DET SOM GÄLLER NU.

Beauty that I can abuse

   Jag känner ingenting. Verkligen ingenting. Jag måste göra något för att fixa det här, för att fixa mig. Förr hade jag en lösning, men jag orkar inte med att ramla tillbaka i det igen. Det är så lockande just nu, men nej. Jag måste hitta på något annat som får mig att stå ut, som får mig att känna igen. Jag brukade såra mig själv med, eller såra andra så jag själv blev sårad. Men det är inte jag längre. Eller jag vill inte vara den personen längre. Det finns inom mig, det förstår jag, men man har ju ett val. Jag är inte bra på att välja.