Bron

Hej. Nu har jag varit ute och tagit hand om småscouter i nästan två timmar och hela jag är som en ispinne. Huu.
Någon hade skickat den här historien till mig på msn, upptäckte jag nu när jag kom hem;

En 7årig pojke frågade sin pappa:
- pappa, vad är politik?
- jo, det är såhär: när jag kommer hem med lönen är jag KAPITALISM, din mamma som bestämmer här hemma är REGERINGEN, din farfar som ser till att allt är bra är FACKFÖRENINGEN, barnvakten är ARBETARKLASSEN och alla har samma mål; att du och lillebror ska ha det bra, för du är FOLKET och lillebror är FRAMTIDEN.
på natten blir pojken väckt av lillebror som bajsat på sej. han går in i föräldrarnas rum. där är det bara mamma som ligger i sängen och hon går inte att väcka. då går han till barnvaktens rum där pappan har sex med barnvakten och farfar tittar på genom fönstret. ingen märker pojken så han går upp till rummet för att sova igen. på morgonen säger pojken till pappan:
- nu har jag fattat vad politik är! KAPITALISMEN utnyttjar ARBETSKLASSEN, FACKFÖRENINGEN tittar på oberörd, REGERINGEN föredrar att sova, FOLKET är totalt ignorerat och FRAMTIDEN, jo, den ligger i skiten!


helt klockren!

Jag vet inte vad han sjunger, men det är nog på spanska

image8

Jag klarade inte mer, så nu klippte jag av mig luggen.

For reasons unknown

Just nu längtar jag bara tills jag får åka och jobba. Om bara tiden kunde gå lite fortare... När jag jobbar slipper jag tänka och det är så jävla skönt.

DOSETT mini

Sitter man och dricker äckligt snabbkaffe bara för att påminner om någon så är det något fel. Speicellt om man har supergott bryggkaffe i skåpet.
Men det känns lite mysigt ändå, men det är bara för att det inte har gått så långt än. Vi kan ju hoppas att det stannar här. Eller, jag vet inte. Något jag vet är att det skulle kännas jävligt skönt att ha nyrakade ben, så jag ska nog gå och fixa den känslan.

Hotel song

Ja, vettig dag idag. En samhällslektion där vi såg film där man inte förstod hälften av vad de sa, sen var det foto och det enda jag behövde göra var att boka en tid i studion men såklart var ju våran fotolärare och åt räkmacka på någon jävla konferans så det gick inte. Åkte hem för att äta, sedan åkte jag till vårat personalmöte med McDonald's på Scandic Hotell, det tog 40 minuter att åka dit och mötet varade i 20. Vi ska byta ägare och vi skulle få infromation om detta och få tillfälle att ställa frågor. Ja, det enda de sa var att; det här kommer inte att förändra något alls, allt kommer vara som vanligt; frågor? Liksom, värt att kalla till möte för bara det? Vi fick ju träffa nya ägarna med... Men liksom... Ja...
Sen var det 25 minuter tills bussen gick, jag väntade fem och kände sen att fan det är ju inte värt det så jag började gå. Då mötte jag John från jobbet så vi gick till Brunnsbo och snackade lite och tog bussen därifrån någonstans och ja, nu är jag hemma. Härligt att ha någon att gå och snacka med, annars hade det varit ganska segt. Och han är ju ganska trevlig den där John, den lille läderbögen, haha.

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

Jag känner hur depressionen sakta smyger sig på, det är läskigt. Jag har inte lust med det igen, men jag tror inte jag är stark nog att motså det ändå. Visst, det är asjobbigt att vara där, i depplandet, men samtidigt så är det det bästa som finns. Det är liksom jag. Fast ändå inte. Men jag känner mig så hemma där, det är så lätt.
Det förstör så mycket att jag är kär i min ångest, i min depression, i min mani. Det gör att jag inte vill släppa det helt, och när jag känner att jag håller på att trilla dit igen så gör jag inte så mycket motstånd som jag borde. Usch säger jag bara, usch.

Min filosofilärare frågade oss idag vad vi tänkte mest på just nu. Jag kom fram till att jag tänker mest på sex, kärlek och relationer. Och hur jag ska få ihop allt det. Jag är kass på relationer, sex har bara blivit, jag vet inte, sex? Och kärlek, vad är det?

"I never loved nobody fully
Always one foot on the ground
And by protecting my heart truly
I got lost in the sounds
I hear in my mind
All these voices
I hear in my mind all these words
I hear in my mind all this music

And it breaks my heart"

Jag vetifan vad det är jag vill eller känner just nu. Jag letar efter ett sätt att få lite perspektiv på allt, men det är svårt när man inte kan koncentrera sig på att tänka ordentligt.
Kommit på en fotoidé nu i alla fall, det känns bra, mycket bra.