Sitting all around you

En kopp te är fint på morgonen. Jag börjar jobba klockan åtta på kvällen idag, jag ser inte fram emot det, men det känns bra att få lite att göra ändå. Få hugga i lite. Innan dess ska jag nog bara ta det lugnt hemma, betala lite räkningar och plocka med saker. Annars börjar mitt hem faktiskt se ut som ett hem mer och mer. Man behöver inte längre hoppa över saker för att ta sig fram. Och min nya tvättkorg är så bra! Med tanke på det borde jag boka en tvättid med... Framförhållning!

When you say nothing at all

Galen utekväll igår! Och personalen på Burger King är aningen inkompetenta. I alla fall de jag träffade. Men det var kul... Det blir alltid så när jag och patriklille går ut. Men det roligaste nu var att jag kollade igenom bilder från Photo Booth på datorn och så hittade jag den här!

 

Det måste vara katten som smygfotat mig när jag sov... Hahah... Nu är det snart dags för julafton hos pappa. Hur jag ska överleva det, det vet jag inte. Men det blir säkert fint.


The cathedral

Jaha, och där försvann matlusten. Nu är det vinter på riktigt.

This is all I wanted to say


I must be dreamin'

Har inte så mycket att säga...


Come on boy, tell me what you're thinking

VARFÖR är ingen vaken kvart i sju på en lördag?! Jisses... Folk sover förmycket. Fast jag kanske inte är rätt person att tala eftersom jag sov bort hela fredagen. Men sen så hade jag jobbat och är lite förkyld, så lite dispans där tycker jag.
Jag har väl varit vaken sen två tror jag. Natta ringde och väckte mig ur min skönetssömn... Fast det var nog bara bra. Låg mest i sängen och tittade på svtplay, svarteret skatan och MASH. Sen vid sex kom jag igång och började baka kakor. Min mors favoritkakor. Ska dit senare så jag tänkte att hon blir nog glad om jag tar med några. Sen tänkte jag se om Hans vill bjuda mig på kaffe innan, då kan han och hans dotter få några med. Jag har saknat henne så mycket så det vore trevligt att träffa henne igen! Och Hans med. Fastän han är lite intresserad av mig... Men jag tänkte vara så vänskaplig som möjligt...
Det blir jul på liseberg ikväll, det blir nog fint och kallt. Men mest kallt tror jag. Ibland får man göra saker bara för att någon annan vill det. Dvs. min mor. Evis, hennes vän från Sthlm är här med! Det är henne jag mest vill träffa. Har inte sett människan på evigheter! Det blir alltid lite lättare att umgås med min mor när hon är här. Hon är som ett emulgeringsmedel i min och min mors relation. Pappa kommer hit på söndag med, imorgon. Jag tänkte att vi kunde åka och handla då. Egentligen skulle jag gjort det idag men så tänkte jag att jag behöver så mycket och han har bil så det blir så mycket smidigare så! Jag klarar mig en dag till... Dessutom ska jag knappt vara hemma så!
Men nu, tillbaka til disken!