Men bara om min älskade väntar...

Ja, idag blev jag väckt av någon som stod och borrade så det dånade klockan åtta. Jag blev så jävla förbannad, flög upp och ser att det är Olof som står och snickars på balkongen! Haha. Han sa att han såg allt adrenalin på mig men jag höll mig ganska bra ändå. Idag gjorde ju inte något heller då jag skulle gå upp klockan nio ändå. Dessutom visade det sig att han höll på att bygga en liten skohylla till mig som jag kan i hörnet vid den stora sekretären i vardagsrummet, så det gjorde ju mig lite glad! Allt åt mina skor är bra. Sen lyckades jag, med Olofs hjälp, få igång LP-spelarn så nu har jag lyssnar lite på Nationalteaterns vinyl jag köpte på emmaus för ett tag sen och den är så bra. Musik, i alla fall lite äldre, gör sig så bra på det viset. Lite knastrande damm här och var är bara charmigt.

Om en timme bär det av till jobbet. Tiden är 12-18 idag så det är ganska soft. Hoppas bara vi fått in allt nu som vi inte har. Och lyckats fixa ismaskinen och milkshaken. Folk blir ganska chockade när vi säger att vi har slut på peppar. Jag förstår verkligen inte hur vi kan ha slut på allt möjligt eller varför allt bara går sönder?! Speciellt sådant som är viktigt nu när det är varmt ute. För att inte tala om hur varmt det är inne i resturangen! Gästerna blir galna, men vad ska vi göra?

Jaja, nog tjatat om jobbet. Jag försökte få mig att äta frukost, men det gick inte så bra. Jag fick i mig ett äpple i alla fall. Hoppas det inte blir varmare än 21 grader idag. Jag orkar verkligen inte mer sol och hetta. Klädvalen har börjat tyna bort då man lyckats svetta ner allt som är okej att ha på sig då det är så varmt.

Nu ska jag lyssna lite på Foo Fighters live och bli upprymd på alla sätt och vis och försöka leta fram något okej att ha på mig. Kanske hinner jag med en tidigare buss till stan så jag kan köpa Oscars present! Han fyller ju hela 15 år idag,om jag inte minns fel, så det måste ju firas!

Yeah, you are beautiful, but you don't mean a thing to me

Nu är det natt igen. Här sitter jag vaken med en fucked up dygnsrytm och ska upp och klockan nio imorgon för att åka till jobbet; det känns bra. Idag har jag varit ledig och lyckats sova bort i stort sett hela dagen. Iofs gör det inte mig något, jag behövde verkligen en massa sömn nu efter allt jobb och slit jag fått utstå i juli. I augusti nu blir det en del ledigt så jag tänkte ta och kosta på mig en resa till Norrköping, till Amanda och Björn. Sen ska jag nog ta ut lite riktig semester i spetember. Mest för att klara av hyran och så, men det ska också bli trevligt med en paus. Jag står ju ändå till jobbets förfogande nu augusti de dagar jag inte är i Norrköping så.

Det känns så bra att vara singel nu igen. Jag borde verkligen inte blanda in mig i något mer på ett tag nu. Det börjar bli ganska löjligt med alla mina små förälskelser hela tiden. Men varje gång jag säger såhär så blir det alltid fel och jag hittar någon ny att haka upp mig på så det bästa jag kan göra är kanske att hålla käften och låta naturen ha sin gång? Haha, det där lät grymt töntigt, precis i min smak.

Nej, jag kanske borde lägga mig och sova nu. Det värsta är att jag har ingen vidare lust. Fast jag vill gärna gå upp tidigt imorgon, dricka kaffe och njuta lite innan jag behöver åka någonstans. Det är skönt att börja morgonen lugnt och långsamt. Inte behöva kasta sig upp ur sängen och kasta sig iväg.

Du skulle ha tagit det helt fel

Precis hemkommen från jobbet! Det var bra idag, fick stå lite i driven och så tog jag en kund i kassan helt själv! Haha, jag är så stolt över mig själv!

Tiden var 18-02 idag, men jag var ändå uppe vid 6 imorse för att åka och testa mig mot diverse könsjukdommar. Lena följde med, det var snällt. Jag får sån panikångest av bara tanken på sjukhus så det kändes så bra att hon var där, då var jag lite lugnare. <3 Träffade på världens bästa barnmorska, hon lyckades få mig så lugn att blodprovet gick jättebra. De flesta på sjukhus förstår sig inte riktigt på hur jag mår när jag ska ta blodprov. De tror att jag bara är lite nervös och orolig, eller det är det intrycket jag fått, men det handlar om riktig ordentlig ångest och panik. Den här barnmoskan visste dock sätt att lugna ner mig på, vi tog det i min takt, och det fanns inga tvång inblandade i bilden. Jag är så glad att jag kom till henne. Åh.

Imorgon ska jag hem till en Magnus och laga middag. Han köper indredienserna och jag lagar maten! Jag tyckte det var en bra deal, eftersom jag älskar att laga mat men inte har råd att köpa en massa fina saker. Har hittat jättebra recept på en lyxig ruccolasallad och en riktigt nice pastasås. Och till det blir det färsk bandpasta. Hoppas det blir lyckat!

Perfect

Jag är tveksam att jag någonsin kommer hitta någon att älska som älskar mig tillbaka på samma sätt.

Nu har jag varit vaken sen klockan två på natten och börjar bli grymt hungrig. Ska nog gå upp och testa att göra lite mannagrynsgröt på sojamjölk. Hoppas det går.