Come on baby

Okej, idag hade jag den värsta morgonångesten någonsin. Det tog mig tre cigaretter innan jag blev någorlunda lugn igen. Patetiskt.
Jag har så ont i halsen med, fast mest bara när jag ska prata. Och bara för att jag borde sitta och hålla käften så är jag på ett otroligt prathumör. Ah, jag måste bara bli av med det här till söndag så jag kan jobba. Det funkar inte att vara tyst på mitt jobb utan man måste snacka hela tiden i stort sett. Fast det där lät fel, men ni förstår säkert hur jag menar. Gapa om hamburgare och shit.

Ja, jag ska väl göra te nu. Fixa halsen tänkte jag. Och poppa popcorn om jag orkar. Fan, jag har ju inte tid med sånt här nu. Ah, well well. Jag ska tänka mig frisk. Och dricka de där nyttiga brustabletterna. Och slappa. Fast jag är ju inte så bra på det längre. Jag får la plugga lite då. Så gör jag något vettigt i alla fall.

Coffee house cunt

Jisses, klockan är 21 och jag är påväg i säng! Ah, men det har varit det jag sett fram emot på kvällarna nu senaste, att få gå och lägga mig. Jag tycker om att sova, men inte att sova på dagen så det blir la så skönt när man äntligen får gå och lägga sig på kvällen? Jaja, jag vet inte egentligen så jag ska inte sitta och filosofera i det mer nu.
Jag ska bara klä av mig, lägga mig i sängen under mitt härliga täcke och titta på tv och slappna av ett tag. Eller först ska jag smsa Patrik. Eller det gör jag nog när jag klätt av mig och lagt mig i sängen, haha. Ja, det blir nog bra. Bara för sakens skull.

I'm worried that you might be lost

Idag är en skitdag. Jag mår inget bra och har mestadels bara legat i sängen hela dagen. Förutm då när jag var nere och köpte godis. Vettigt. Inte så jätte. Men ändå.
Jag har ju inte tid med detta nu! Så jag ska gaska upp mig lite, hälla i mig massa te och mysa under en filt. Eller först så ska jag lägga all tvätt i tvättkorgen, men sen så! Jag kan verkligen inte bara ligga och slappna av längre.

Jag har haft flera drömmar nu där jag gråter. Verkligen gråter floder. Och det är ånger och stress i dem. Allt det där som jag inte har kännt så mycket av på ett bra tag nu. Är det mitt undermedveta eller något som försöker säga mig något? Eller får jag utlopp för allt i drömmarna? Saknar jag något? Eller oroar jag mig? Ah, jag blir lite galen på det. Vi läste om drömmar i Psykologi A i 2an så jag vet att det finns en hel del olika teorier. Fast jag är inte sådär jätteintresserad av att analysera drömmar. Eller, det kan vara väldigt intressant, men jag tycker faktiskt det är lite läskigt. Man ska nog inte vara och rota runt i dem förmycket.

Fuck this shit! (Belle & Sebastian)

Första dagen i skolan gick bra. Jag har lyxschema, massa sovmorgnar, slutar inte för sent och så är jag ledig på måndagarna!
Resten av dagen har dock inte varit lika bra. Var och införskaffade lite nya prylar till skolan efter att vi slutat. Hittade en jättestor och billig mapp, blir skitbra att bära foton i tror jag.
Jag var så uppåt i skolan, lite för uppåt. Sen vände humöret på stan och jag mådde bara värre och värre. Trött och sliten. Jag håller nog på att bli sjuk med, men jag tror det har lite att göra med pillren igen. Jag bytte märke nu sist jag fick nytt recept och jag tror att det påverkar en del. Det känns så i alla fall. Precis samma symtom som jag fick i början med de andra. Jag blir så trött! Varför ska de vara så inkompetenta och inte ge mig samma märke?! Ah.
Mamma går mig på nerverna med. Det är nästan så jag skulle kunna börja gråta. Och då är det illa för jag har slutat att gråta så mycket som jag gjorde förut. Senast jag grät var förra veckan i ett kök i Sundsvall, men det var för att jag skar lök och det sved något fruktansvärt mycket! Stefan tyckte att jag lät ledsen på riktigt, haha.

Mammas födelsedag imorgon och jag har fortfarande inte köpt eller fixat något till henne. Jag hade tänkt mig en kort premeneration på GP, som hon älskar men inte hade råd att ha kvar, men det var förjävla dyrt det. Så jag ska nog ta mig upp lite tidiagre imorgon och åka till Wiesel och gå på interflora där. Har 25 kr rabatt där så då kan jag köpa en fin bukett för i alla fall 75 kr eller mer. Känns dumt att lägga ner FÖR mycket pengar på en bukett, blommorna vissnar ju ändå ganska fort. Då är det bättre med ett lite mer påkostat kort där det står att jag älskar henne eller liknande. Fast då kanske hon blir allt för rörd så vi får se hur jag gör.

Någonstans inom mig, trots allt kaos, trots allt som hänt senaste åren, så känner jag mig lycklig och varm.

I need your loving words more often

Ah, det har hänt så mycket senaste! Jag orkar inte att skriva en uppdatering på mitt liv senaste veckan, men jag återkommer snart med mer information.

Skola imorgon, äntligen tycker jag faktiskt. Ska bli skönt med lite struktur i veckorna igen. Dock har jag lite skolångest, men jag hoppas på att den ska gå över tills imorgon. Nu ska jag snart sova, ska upp kl 6. Hoppas bara det är så att vi börjar imorgon nu, annars känns det ganska förgäves att ha dargit sig upp vid den tiden, men men. Ska leta present till morsan med. Hon fyller år på lördag så. Har ingen aningen om vad jag ska ge henne men det löser sig nog imorgon!
Hoppas på att få träffa Alex och Patrik med. Det var ett tag sen nu. Med tanke på hur mycket jag och Patrik brukade träffas så känns det som en mindre evighet.
Åh vad jag saknade er alla mina vänner när jag var i Sundsvall. Galet var det. Men det kändes bra med, då vet jag hur mycket ni faktiskt betyder för mig. Känns jävligt bra att ha vänner som man kan sakna. Och som är värda den där saknaden. Jaja, nu ska jag sluta att vara sentimental eller vad man ska kalla det. Jag är glad. Jag hoppas att du är det med.

The great destroyer

Du gjorde mig så lycklig en gång. Det var så synd att det vi hade skulle försvinna. Jag vill inte känna såhär, jag vill inte tänka såhär men känslan från något som en gång var verkar finnas kvar.

Sometimes, I have everything - yet I wish I felt something

Idag har jag gjort roliga saker som tvättat och skrivit packlista för Sundsvall. Slapp laga mat i alla fall, det var ju skönt.

Igår tvättade jag min älskling cyckeln så han blev riktigt fin. Så var jag ute och cycklade en runda idag och smutsade ner den igen. Men det var härligt. Blev förjävla svett bara.

Jag är så trött på allt nu! Har nästan ingen inspiration till något alls! Jag vill bara åka härifrån nu, nu, nu! Men, ska jobba lördag och söndag, sen är det måndag jag får packa allt på sen drar jag på tisdag! Gött!

We're distracted by the hard times, and the troubles that we make, let us throw them in the ocean, let it wash our cares away

Jag har precis varit ute på cyckeltur i ösregn med Paolo Nutini i mina öron och världens största leende på mina läppar.
Det var Holm som fick mig att uppskatta sommerregnet igen. Träffade honom en liten stund igår. Vi gick och satte oss på den där piren vid hamnen. Jag togimage5 lite kort. Testade lite till min idé till mitt projektarbete. Vi får se om det blir något av det, men det känns ju bra att ha börjat med något i alla fall.

Mindre än en vecka kvar till Sundsvall. Det ska bli lite skönt att komma bort från allt en liten stund. Jag har inte en aning riktigt vad jag ska göra i Sundsvall bara. men det fixar la sig. Ska bara bli härligt att fara iväg. Iväg till ett ställe som man inte känner till eller knappt känner en själ.
Sen nästa år blir det förhoppningsvis England, träffa David igen. Jag hoppas verkligen att jag tar tag i det och åker iväg på riktigt. Det skulle vara så spännande. Och så är det ju planer på att flytta då med. Jag hoppas att jag får ha kvar mitt jobb på McDonalds, eller att jag hittar något nytt så att jag har råd att flytta hemifrån. Sen får vi se om det blir skola eller om det bara blir jobb. Jag har inte bestämt mig riktigt ännu för hur jag vill göra, men jag tänker inte stressa med det heller. Man får ta det lite som det kommer och se vad jag känner nästa vår.

Jenny don't be hasty

Han förstör lite, men jag är glad ändå. Jag ska inte fastna i något. Inte än, inte än.

Stina, the sweet little kitten, sov inne hos mig inatt. Hon stod och jamade utan för min dörr mitt i natten så jag tänkte äh va fan och släppte in henne. Det var mysigt. De kom hem från Småland igår, och hon har blivit en liten tjockis! Haha. Min mor ignorerar mest det hela, men jag och Peter var båda överrens om hur läget var. Hon har säkert gått och tiggt korv hos alla tyskar som bor runt om kring Peters hus där nere.

Ah, i eftermiddag ska jag möta Kigge och så ska vi hämta lite foton som han har framkallat och sen ska vi hem till honom och se på film. Ska bli trevligt värre.

Och Patrik-raring ringe förut vid halv 11 men jag svarade inte! Jag halvsov ju så jag bara orkade inte! Han som är så trevlig och ringer på rasten och allt, så lite dålig känner jag mig allt, men men. Jag var förjävla seg.

Nu borde jag hitta något jag kan ha på mig. Mamma är nere och handlar och jag ska snart hjälpa henne upp med alla varor och så. Hon var lite missnöjd över att jag inte följde med ner, fast det sa hon inte, men det märkte man på henne när hon spelade gnällig och besvärad av att det "var så mycket att bära". Men hon har ju en Dra-mat-en så jag förstår inte vad hon gnäller över? Jaja. Hon ville nog bara vara grinig idag, det märkte jag när jag gick upp.
Härligt att ha en mor som beter sig som en tonåring ibland. Man vet aldrig hur hennes humör är från minut till minut.

Men! Jag är glad. Idag med.

Come in my mouth

Att lyckas är inte heller så fel.

Tystnaden

Det är okej att misslyckas.