What's the point if you hate, die and kill for love

Nu har det hänt massa. Jag har flyttat hemifrån och jag har skaffat mig ett förhållande. Och snart ICA-kort! Haha. Om jag kommer på hur och vad det är jag ska fylla i på blanketten. Det är klurigare än man tror att bli vuxen.

Nu tjatar min far om att jag borde skaffa mig en egen lägenhet istället för att vara inneboende hos Olof för 1800 kr i månaden. Han sa att han skulle bidra med det jag behövde för att kunna bo ensam, men... Jag trivs faktiskt så bra här nu. Det är härligt att inte bo helt själv. Dessutom måste jag ju ha ett riktigt jobb först. För ska jag hitta en egen lägenhet lär det ju bli så att jag kan flytta in när jag slutat skolan och då försvinner ju 1050 kr i månaden bara där. Så jag är orolig över att behöva ha ett helt hushåll själv. Största anledning till att han tycker att jag borde göra detta är att jag inte har någonstans att förvara möblerna jag har hos mamma. Och nu när hon ska flytta till en mindre lägenhet så måste jag fixa något ställe att ha dem på. Det ska tydligen kosta 300 kr i månaden och då tyckte han att jag lika gärna kunde bo själv och ha dem där. Men han trodde ju också att jag betalade mer i hyra än vad jag gör så. Jag får la betala de där 300 kronorna tills vidare liksom.

Imorgon har jag filosofiprov och jag fattar inte ett skit. Men det kanske ordnar sig? Jag vet inte. Sen har jag två prov på fredag med som jag missat sen innan. Det ska bli så gött att få göra dem, fast jag oroar mig lite för det ena. En text vi fått att läsa är jättesvår att förstå sig på. Men det ska la fixa sig det med tillslut. Skönt att ha dem ur världen bara. Då kan jag sätta igen med allt annat som jag är efter i, haha.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Ska din mamma också flytta?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback