Darling don't give me shit, cus' I know that you're full of it

Min dygnsrytm är knäpp, så jag lyckades ta mig upp tidigt imorse och ta mig till bokmässan. Jag gick ensam, det var lite ensamt, men också ganska skönt. hittade en del att prata lite med. Det var vid miljöpartiets bord jag stod längst. Jag ska försöka engagera mig lite mer. Det är bara det att det är så mycket jag vill engagera mig i, men jag har inte riktigt tid eller ork till det med tanke på hur jag jobbar. Att jobba så mycket natt som jag har gjort nu senaste tiden tar verkligen kål på det mesta i kroppen.

Förutom det på bilden (boken man inte ser vad det står på är lite filosofi av Wittgenstein) så fick jag lite gratissaker med. Bland annat en mycket fin hållare till busskortet från Miljöpartiet, en multireligös almanacka från Sensus men det sista och bästa är ändå ett bokmärke med en stor bild med Jan Guillou på, haha! Fan vad den mannen irriterar mig. Men lite irritation på något helt onödigt i vardagen tror jag är nyttigt så jag kände att jag ville ha han som bokmärke. Så varje gång jag öppnar min bok och ska läsa så kan jag tänka; din dryga jävla överklassare! och må lite bättre inombords. Det jobbiga i det hela med Jan Guillou är ju att han är ganska smart av sig och vad jag hört skriver bra. Grr.

Igår när jag hade tråkigt och var trött tittade jag runt lite på bilddagboken, där hittade jag den charmigaste bilden på mig med Martin på en spårvagn. Hade det inte varit för att det var tisdag så hade det kanske känts lite bättre än vad det gör, haha. Fast nu är det ju inte så att jag dricker på veckodagar plusJag och Martin på spårvagnen; tisdag den 2 september. helgerna, jag jobbar så knäppt som sagt att ibland så blir det lite utanför ramarna när det blir ölande.
Idag hade jag dock sett fram emot lite party, men det blev det inget av. Nu sitter jag här istället, dricker ekologisk folköl som jag släpade hem från stan med alla böcker och allt och trodde jag skulle dö och lyssnar på musik. Städat lite har jag med. Låter kanske trist men jag är faktiskt ganska nöjd med tillvaron för tillfället. Imorgon ska jag upp och äta lunch med min far, bara han och jag. Hans sambo och hennes barn ska på bokmässan så han sa att då kunde vi ha lite tid för oss själva. Jag finner det mycket trevligare att träffa honom själv ibland, det kan lätt bli så mycket annars.

Nästa vecka blir en helvetesvecka på jobbet. Jag jobbar alla dagar utom tisdag och det är mest otroligt sega tider som 19-04 och 21-06. 21-06 på en lördag är rent helvete. Men det ska nog gå bra. Eller rättelse; det kommer gå bra.

That day

Galen och jobbig natt igår på jobbet. Mest psykiskt, men jag repar mig.
Satt och pratade en hel del med David efteråt. Och det kändes så bra när han sa att han tyckte att jag var korkad. Nu låter det helt knäppt för er som inte hört hela historien, eller ja, ingen har hört hela historien, men det var en bra sak av honom att säga. Han är snäll. För snäll för hans eget bästa om jag får tycka.

Nu har jag rett ut mitt hår en del. Eller, jag tröttnade lite och bara klippte bort vissa tovor, men jag tror inte det syns. Mitt hår växer ju dessutom som bara den så det blir nog bra.

Två nätters jobbande kvar sen är jag ledig en dag. Och antagligen så får jag min semester i slutet av oktober! Skönt med betald ledighet. Då ska jag söka jobb.

042 unit

Den där dagen när jag var så kär, den slutade skit. Eller kanske inte skit heller egentligen. Jag fick gråta ut, inse att jag fortfarande har lite problem med vissa saker som jag måste ta itu med och jag kanske kom lite närmre någon.

Well, nu till den stora nyheten; jag har tappat min mobil! I en svarttaxi. Sånt där händer bara inte mig, eller tydligen så gör det ju det. Men jag menar ända gången jag åker svarttaxi i hela mitt liv tappar jag min mobil. Iofs så var den väl inte så mycket att ha, men mitt simkort. Fast jag har bestämt mig för att se på det som en liten nystart på livet. Nu kan jag slippa alla jobbiga nummer i min telefonbok som jag knappt vet vem som äger och ingen kan nå mig på en vecka! Jag har spärrat mitt gamla sim, men jag tror jag har kvar det gamla nummret sen, men för tillfället lever jag med ett kontantkort. Så känner ni ett otroligt stort behov att få tag i mig i veckan så får ni väl säga till så fixar vi det.

Patrik fyllde 20 den 12 september och jag hann skicka iväg ett sms till honom. Fan vad jag saknar honom, men han har det säkert bra och njuter och så, det hoppas jag i alla fall. Så jag får väl unna honom det och inte sitta och gnälla så mycket om all min saknad till honom. Men fan.

En rörelse i ögonvrån

Idag är jag så kär.

Sjung en sång om oss

Åh! Idag har jag löst mitt veganproblem till jobbet! Jag köpte en sån där veganost som Jenny sa inte alls var god, men jag tänkte att fan jag måste ta och testa den ändå. Och jag tyckte om den! Det är det att den har en smak lite som messmör, så det är kanske därför vissa inte tycker om den så mycket. Så jag tar med mig några skivor av den och ett libabröd till jobbet och bara spetsar till allt med lite sallad, tomat, lök och McFeastsås. Det kan bli hur bra som helst! Som Jenny sa så blir man så glad när man hittar bra vegansaker.

Idag längtar jag mest till att jag får sluta kl 01 så jag kan åka hem till Martin och mysa med honom. Jag vet inte vad som händer, men jag tycker om att vara med honom och det är hur bra som helst att bara tycka så nu. Inga fler analyser.

Ja, nu måste jag snart ta och bege mig. Jag känner av en värk i min mage som liknar mensvärk, men det vore ganska konstigt om jag fick det nu. Men får ta med mig lite värktabletter ifall det skulle bli något. Det är alltid bra att vara lite förberedd. Så typiskt mig med.

Another thing to do

När jag läser mina två senaste inlägg inser jag vilken tönt jag är! Haha. Men jag var så bitter och förbannad just då när jag skrev det där. Då blir det oftast ganska överdrivet. Nu har jag tagit och lugnat ner mig lite, det känns bra.

Nu skulle jag vilja sova, men jag ska jobba natt tre dagar nu så jag känner att jag måste ta och vänja mig lite. Ska nog göra lite kaffe med lite sojamjölk, det har jag saknat hela dagen! Jag är vegan den här veckan och det är ju inte det lättaste när man jobbar på McDonald's och är förtjust i latte. Eller om man inte orkar ta med sig mat.

Olof är inte hemma! Jag undrar vad mannen är ute på för äventyr egentligen...