Madonna lookin' like insane

   Ja, det är skönt att jobba för då är det okej att vara lite trött. Men det känns inte så bra att jobba då man inte har tid för att vara lite trött.
   Idag har jag i stort sett bara gått upp och sprungit runt och ska snart gå ner till bussen. Huvudvärk och orkeslöshet, men vafan. Jävla nattarbetande.
   Men imorgon... DÅ SKA JAG TATUERA MIG!

Det går inte när du rör vid mig

   Dagen har varit bra. Jag har hämtat ut mitt nua ID kort och imorgon ska jag till system för första gången. Nicklas fyller 20 så han ska ha party så lite öl får det bli. Kollade lite på systemets ekologiska sortiment och det verkar lovande. Fast jag tänker inte köpa något för starkt i alla fall. Jag vet att jag tycker om att dricka mycket och köper jag något för starkt då så blir det bara fel, jag hade tänkt att lyckas ta mig hem!
   Dagen har varit bra som sagt, tills jag kom hem. Ångesten har förföljt mig lite idag, men den gick att kontrollera tills jag kom hem. Nu är det bättre, nu har jag lagt pussel för att sysselsätta mig och glömma bort lite. Men den finns där och jag tycker inte om det. Det känns bra att jag lyckades ringa en läkarmottagning för några dar sedan och att jag ska dit på onsdag för att prata lite. Jag bara orkar inte med det igen. Jag orkar inte gå igenom allt igen. Senaste dagarna har jag i stort sett legat förlamad i sängen så fort jag varit hemma. Har inte orkat umgås alls nästan. Jag blev lite uppiggad i tisdags dock när jag var på bio med
Patrik och såg Star Trek. Det var min första riktiga bra dag på ett tag.
   Nu är det jobb i helgen och det känns bra. Jag har börjat sakna att jobba nu. Det är så skönt, man slipper tänka. Och så känns det okej att vara lite trött.

Jag tänkte avsluta med något humoristiskt:Bättre på plats än genom telefon

   Nu har det varit ganska dåligt med mig ett bra tag. Men lite händelser fick mig att inse att jag inte kan hålla på såhär. Så nu har jag ordnat upp lite och är påväg igen! Det känns bra.
   Något annat som inte känns så illa heller är min löneförhöjning! Jag visste att jag skulle få en nu när jag fyllt år och så, men jag trodde inte det skulle bli så mycket som det blev! Äntligen tjänar jag mer än 100 kr/h. Nu känns det lite mer motiverande att ta sig tillbaka till jobbet i helgen. Mitt liv blev helt plötsligt lite lättare att leva.

Vi sprang halvnakna barfota

   Ni vet, det finns smaker eller dofter som man förknippar med andra saker. Och när man känner dessa smaker eler dofter så rycker det till lite i kroppen. Jag kände en sådan nu på balkongen. Det var doften av kyla och blött gräs och cigarettrök. Känslan jag fick i kroppen gav mig nästan tårar i ögonen. Dock förknippar jag det inte med något dåligt, det vet jag, men det var så längsedan. Det var skogen och tysnad och kärlek. Jag kom på andra saker som ger mig bra känslor. En tvål från Eldorado, "Milk" tror jag den heter, dock vet jag inte vad det är som har hänt i sammanband med doften från den, men jag blir så varm i kroppen. Sen är det Ett te från Willys egna märke. "Te gamla söder". Det påminner mig om en tid för längsedan. Och ett äckligt snabbkaffe, det dricker jag iband bara för känslan.
   Jag älskar känslor.