Innan du glömmer mig

Ja, men var dum i huvudet då, som att jag bryr mig! Jag orkar inte mer. Eller jo, det gör jag visst det. Jag kan, jag vill, jag orkar. Det är så man ska tänka i alla fall, det vet jag. Känner mig som två olika personer, eller en person med två personligheter. Eller, nej, så vill jag inteeller uttycka det. Jag är nog bara lite kluven i mig själv. Det har jag iofs varit så länge jag kan minnas. Jag vet och jag vet. Rätt är fel och fel är rätt och allt blir galet. Men aldrig utåt. Nej. Eller, det är sällan i alla fall.
Jag är så trött, men får inte gå och lägga mig förrän tidigast kl 03. Gör jag det kommer jag vakna för tidigt för att orka jobba hela natten imorgon och så blir min sömn och morgonrutin förstörd och jag känner inte för det. Hur trött jag än är just nu så känner jag inte för det.
Varit en fin dag idag i alla fall. Träffade mitt ragg från lördagens kalasfulla utgång och vi hade det trevligt. Upptäckte att vi har ganska lika humor. Men om det är något mer vet jag inte, jag vet bara att jag trivs bra i hans sällskap.
Egentligen skulle jag skriva en massa mer, men nu har jag en katt liggandes på magen som vägrar flytta på sig så jag ska lyssa på Simon Norrsveden och försöka att inte somna. Iofs, med kattklor i bröstet är det inte så lätt att slumra till allt för djupt.

Suicide is painless

"Det där var den sista jordnötsrutan, älskling" säger han efter ett misslyckat försöka att sträcka över den till henne och tappat den på bussgolvet
"Nej... var det..." säger hon lite besviket
"Ja, nästan i alla fall" säger han medans han tar upp handen ur påsen och stoppar glupskt in en jordnötsruta i munnen

Jag älskar att åka buss.

Det är inte lätt att verka manlig

Jag försöker så mycket, men det käns inte som att jag kommer någonstans. Eller försöker jag inte tillräckligt?
Idag känner jag mig så ensam. Ska till jobbet snart, tog på mig en fin klänning och en sjal som inte alls matchar, men det käns inte så viktigt. För jag tycker om båda sakerna och det är det som betyder något. Dessutom kommer ingen se mig ändå, vinterjacka, jobbkläder, vinterjacka och så är det mörkt ute. Jag klär upp mig för mig själv och det är alltid en bra sak.
Det ska bli så skönt när jag väl är på jobbet. Ska bli så skönt att få jobba och inte tänka.

Sucking the life of me

Man måste se till att släppa saker ibland. Det som har varit. Jag är dålig på det. Inte så att jag alltid går runt och tänker på en massa skit som jag borde lämnat bakom mig för längesedan, utan det bara är så att allt flyter uppt till ytan ibland. Det händer väl alla. "Du är inte ensam, många känner såhär" som alla psykologer, kuratorer och alla andra totalt inkompetenta människor sagt till mig de senaste ja, snart sju åren. Men vad har det med saken att göra? Inte går jag runt och tror att jag är ensam om allt. Men det är tydligen det som är det viktigaste att upplysa människor om, att de inte är ensamma. Sen att ta tag i problemen, det är en annan sak. Det är ju jobbigt!
Nej, jag är bara lite nere och lite förbannad över det så då går det ut på alla andra. Iofs, en del av de där människorna förtjänar det.

Just tell me how it ends

Är lite seg idag, eller det är mer så att jag inte har lust. Orkade inte ens göra kaffe så jag bara värmde det som var kvar från igår i micron, haha. Dock var jag tvungen att gå ner till lilla butiken och köpa kattmat. Vi brukar snacka lite, ägarn och jag. Han snackar med alla iofs. Det är ett fint försäljningsknep, trevligt också. Jag berättade häromdagen när jag var och köpte cigg att jag skulle iväg och bli bjuden på middag. Så idag frågade han "hur gick det med... du vet" och jag sa "jodå, maten smakade bra" och så säger han "smakade du på honom också?" hahahaha. Det gjorde min dag lite känner jag!

För har det inte hänt mig så har det kanske aldrig hänt

Så otroligt bra dag igår. Fick hem all kattsand och lite fler saker jag behövde. Träffade av en slump en kär gammal vän som jag inte sett på säkert två år! Åh! Det var så fint att få krama honom igen. Vi umgicks mycket när jag var runt 14-15. Eftermiddagen och kvällen var mycket lyckad innehållande god mat och kontaktannonser. Men sen var det skönt att få komma hem och lägga sig. Dock somnade jag innan tolv vilket resulterade i att jag vaknade nyligen. Så jag har gjort pankaksfrukost och ska försöka somna om någon timme till.
Vid halv fyra kommer min mor och hennes kille hit med mina julklappar som jag lämnade hos släkten i småland. Fick inte med mig allt på tåget. Jag hoppas det bara blir en snabb visit för jag orkar inte riktigt. Iofs så brukar han alltid vara lite stressad eller mer osugen på att stanna någonsans där han inte har sin dator eller mat.
I natt blir det jobb och det känns som att det ska gå bra. Natta har dessuom varit en fin liten husmor och tvättat mina arbetskläder!