eightyonedays

okej okej okej okej okej...

och ramlösa blir till vin

nu har det varit helg och johan har varit här. vi har hunnit med så jävla mycket den här helgen.
först fest hemma hos sandra i fredags, hon fyllde år. så jävla kul jag hade. hoppas johan hade det med, men det tror jag. det verkade så. åh.
sen i lördags kom elise hit och klippte mitt hår, så nu är det kort igen. så nice. och på kvällen gick vi på metlakvällen på meeths. det kunde väl varit bättre. det var ett band som var bra, sen var det mest bara olidligt. efter det (efter lite övertalning på mig för jag hade inte så lust) så åkte vi hem till elina, en vän till johanna i min klass, och nicklas och terese tror jag. ellerså var det hennes? hur som helst så var alla de där. det var mys.
idag höll vi på att missa tåget som johan skulle med och jag var så stressad. johan var lugn och jag var stressad, det borde varit lite tvärt om? ^^

nu vet jag inte, jag vill mysa och ha någon som klappar på mitt huvud och säger att allt är okej och att det är lugnt. att det inte är någon fara. det är så lugnande och jag behöver det.
denna jävla oro för allt. men vi får se sen när jag ska till läkaren på ung. motagningen. om hon tycker jag behöver tabletter eller inte. jag har ju försökt nu att prata bort allt, men det verkar inte hjälpa. inte det som sitter djupast. jag är ju inte SÅ orolig ute länge och så, men annars. för massaonödiga saker säkert. och det tar juså mycket kraft och så mycket tid. jag orkar inte. och min metod att bli av med allt hitills har ju inte fungerat så bra.
men vi får se hur det blir.


nu ska jag lyssna på musik och fundera. och sova kanske vore käckt? ja, sen.

-

lite bra musik, för den intresserade:
http://www.labrador.se/mp3/airliner-everything_thats_you.mp3
http://www.labrador.se/mp3/club8-rain.mp3

stanna hos mig

jag har ingen lust att åka till skolan imorgon. nej nej nej. onsdagar är jobbiga. det enda jag hoppas på är att vi ska få jobba lite med våran musikvideo. men jag har ingen lust att vara där ändå egentligen. vill inte vara hemma heller.
kan vi inte resa någonstans? nästan vart som helst. bara bort, en liten stund. det vore trevligt.
men ja.. jag vet att jag inte kan smita ifrån allt. och den här veckan har jag sagt att jag ska gå hela dagarna. dels för att det är viktigt med skolan och dels för att jag inte ska få allt för dåligt samvete när jag tar ledigt vecka 9 för att åka till johan eftersom han har lov då. men det är så att om man söker ledighet veckorna 6, 8 eller 9 så får man den automatiskt beviljad. annars har vi sportlov vecka 7.  så bra att mamma gick med på det om vecka 9. trodde inte hon skulle det, men det gjorde hon. hoppas bara vi inte missuppfattade varandra? fast det tror jag inte vi gjorde.

men nej, vill inte till skolan. vill bara stänga in mig. känner mig så.. fet och ful och blöä. men jag skaaa till skolan, så är det. blä på mig själv. (nej)


jag vill inte alltid tro på dina ord
och jag får huvudvärk
av att lyssna på mina egna
syster, tappa inte bort dig i mörkret

-

låt inte det här bli
vår sista dans
det är inte vår tur att åka ut än
inte vår tur att åka bort
åka hem
 
vi ska visa världen
(visst ska vi?)
hur bra vi kan dansa vår tango
ballet eller vår bugg

och trots att vi har
träningsvärk i låren
och är trötta
inte bara i fötterna
utan även i själen
så får vi inte sluta dansa
för det är ännu inte
vår tur
att åka ut


JAG SAKNAR DIG

yeah yeah yeah's is the shit nu senaste dagarna. dvs. idag och igår, hah, men i alla fall. de är lite speciella. och bra.

var med sandra idag, fikade, drack någon vaniljlatte och OHMY så god den var! farligt god. gah. sen träffade vi canan på busshållplatsen, hon såg smått chockad och sådär halvglad över att se oss, haha.
sen efter canan, i väntan på sandras buss (hon skulle åka och träna bågskytte), så gick vi och kollade på centralen på lite skivor. de spelade bra musik där inne, badly drawn boy var det som stod för den.
sen fick vi gå till sandra buss och så satt hon ch gjorde teckenspråk åt mig, tror det var tomtegubbar slår i glasen-sången och jag gjorde tillbaka ett av då få tecken som jag minns, kåt. det känns ju.. lyckat.
men fan vad kul man har med sandra. åh. och sen blir det fest på fredag för hon fyller år,spännade spännande. och jag är så jävla nöjd med min present till henne. hah. hoppas bara hon tycker om den med nu. men det tror jag.

nu har jag försökt spela gitarr och sjunga men jag får inte fram något vettigt ur min röst. ingen känsla. bläö.
jag är hungrig med. eller, min kropp är lite dåsig. jag har nog brist på något.

jag orkar inte med idag längre.
och jag saknar johan.

johan och jag i Ludvika

619 kilometer

nu är det natt och min symaskin krånglar. det är då helvete att symaskinen ska krångla just när man blev kreativ som få. åååh. får prata med pappa om den för den har hållt på så här ett bra tag nu. kan ju vara jag som gör något fel. han kan den bättre än mig.
hoppas det går att fixa bara, om man får lämna in den på lagning. tycker om den så mycket. nog för att det skulle vara gött med en ny så vill jag har kvar den här gamla.. den har lite karaktär? haha, men ja, nåt sånt.

jag har sån tur som är ledig idag, måndag. då kan jag städa innan mamma kommer hem och så. och sova länge.

nu längtar jag bara till fredag (jag hade nog längtat lite extra om inte min symaskin vart knasig, men men)
<3

-

jag kan fortfarande
nästan
om jag anstränger mig
känna din hand i mitt hår
känna din hand mot min hud
känna dina läppar mjukt mot min panna

jag kan fortfarande
nästan
om jag anstränger mig
höra din röst
höra dina ord
höra ditt skratt

och jag har fortfarande
nästan
om jag anstränger mig
kvar den där fina känsla du gav mig
just då
som ingen gett mig förut


okej. den blev lite smörig kanske. men... jag ville bara skriva något, något fint.

söndagsmåndagssång

åh, jag är så seg på att skriva. det har till och med hunnit bli nytt år och allt nu.
och jag har inte gett ifrån mig ett ljud det här året, jag som brukar skrika så mycket annars. men det har blivit så nu, jag stänger in mig mer och mer i mig själv nu. jag vet inte varför, men det känns inte alltid så bra. jag älskar ju att prata om allt och disskutera och blabla. men har inte kännt för att låta alla andra höra lika mycket som innan. kanske därför hösten varit lite svår. för att jag varit så tyst.

jag längtar till sommaren då känslorna kan flyga som de vill och värmen kommer och allt är ljust lite längre. då man kan vara ute utan att frysa ihjäl. bara sitta,vandra runt, prata. vad som helst. mest vill jag ha sommarkvällar tror jag, då är det lagom varmt. eller, inte nu sommaren som var, då var ju sommarkvällarna oftast skitkalla. hu. nej. sommarkvällar ska vara lite småkalla sådär. behagligt.
hoppas också att sommaren inte blir allt för varm, det tycker jag inte om. jag tycker ju inte om att gå så lättklädd heller nämligen. (egentligen görjag väl det lite, men ja)

oh. nu till helgen har sandra fest för hon fyller år. occh johan kommer ner med. och sen i helgen med så är det någon metalkväll på meeth och ja, jag är så sugen på att gå på konsert nu så vi ska gå på det med. det blir spännade, hah. men ja, jag ser fram emot det nu och jag hoppas jag känner lika dant då.

tänkte sy om lite kläder nu. för jag har inte råd att köpa massa nya så varför inte sy om? blir la inte allt för proffsigt, men det är ju ingen fara... vi får se hur det går.

skriva brev ska jag göra med, till amanda. ja. det ska jag göra nu veckan som kommer.

jag ska försöka mig på det härmed planering lite. det kan ju vara bra. ska bara fixa mig en bra almenacka först, sen så.

mamma kommer hem imorgon, detkommer kännas trångt igen, fast jag har sagknat dem lite. hon och katten. jag borde varit lite mer aktiverad den här helgen än jag varit. fast det avr skönt att få bestämma vad jag skulle äta själv. tycker inte om så mycket när mamma lagar mat nu. eller ibland, när jag får bestämma vad hon ska laga. låter lite drygt av mig, men ja... jag är lite noga med maten ibland. nu är det en sån period.

tror hon blir lite glad ibland när hon får laga mat åt mig. och jag äter den med aptit.

-

nu är klockan 23:35, något sådant i alla fall, jag sitter i en fleecetröja-jacka som min faster sydde till mig för x antal år sedan som f.ö. fortfarande är för stor. hon tog i lite väl när hon sydde den, fast ja, hon har ju alltid tyckt jag varit lite fet så. men jag är nog inte lika fet i verkligheten som jag är, eller var?, i hennes ögon.
jag är inte ens fet, inte ens lite. eller, det fick jag inte säga att jag var. mullig kanske ni går med på, det sa magnus. det kan jag gå med på med. fast jag tycker fortfarnade jag är lite fet. men inte lika fet som jag tyckte förut kanske.
(du kan ju för fan ha Medium, amanda. då är du inte fet. större på byxor, men du har ju breda höfter och där finns det inte så mycket du kan göra något åt. så håll käften.)
jag vet inte. men jag tror att hur det än går kommer jag alltid se feta lilla amanda i spegeln. så är det bara. blö.

nuu ni ska jag störa mig på en sak. det är att dom inte har höjt studiebidragen! GRR. de höjde barnbidragen och något annat bidrag, men INTE studiebidragen! jag förstår inte? behöver inte vi pengar vi som pluggar eller vad är det? varför höjer de allt annat förutom studiebidraget? det känns orättvist. och visst, livet är inte rättvist, men kom igen! ><
åhh... det är så grymt enerverande det där.