Det du inte vet   Han är så söt min lille Olof! Jag saknar Göteborg och alla där lite med, men det är skönt att vara bortrest lite. Dessutom har jag ju Amanda här, och så kommer Björn, hennes pojkvän på torsdag och Amanda, jag, han och Anna kanske ska fika i helgen. Jag hoppas det blir så. Bara inte Tobias har något planerat. Eller så kanske han vill vara ensam lite? Jag vet inte hur han är, men jag kan bli ganska spattig av att inte få vara ensam någonstans. Och han bor ju bara i en etta så vi är ju i stort sett hela tiden i samma rum. Aja, det fixar sig nog. Fan vad bra mitt liv är.

So many possibilities

   Nu är jag i Norrköping hemma hos Tobias. Jag har vait här sedan i sönags. Han står i köket och lagar mat och jag kan inte med att titta på, haha. Det är verklign något fel jaghar, jag har såsvårt för at se andra laga mat eller låta andra hjälpa till när jag lagar mat. Allt måste g till på mitt sätt hea tiden. Det är lite påfrestande, säkert inte bara för mig. Dock lät jag Tobias göra salladen igår, helt utan att ge han några direktionr om hur den skulle skäras! Och den gick ju att äta! Jag vet inte riktigt vaddet här är för något,vilke sorts kategori man skulle kunna lägga det inom. Det känns lite om tvångstanke-kategorin, men ändå inte. Jag får ju inte ångest om jag skär gurkan fel, det känns bara vädligt jobbigt.
   Det är så skönt nu när man tvångstankar knappt finns längre. Ibland dyker det upp något, men det är så himlans sällan att det inte är något att prata om.
   Idag har varit en sådar jag. Jag har inte mått så bra, varken kroppsligt eller själsligt. Fast det har gått bra ändå, jag bara känner mig lite extra sårbar.
   Imorgon blir det att träffa Amanda igen, andra gången den här vecka! Ah, det är så härligt att träffa henne. Det är så härligt att vara i Norrköping med, en bit bort från allt. Bara det att jag måste hitta på saker att underhålla migmed är Tobias är på jobbet. Det är dock väldigt skönt att han är där och att jag får vara ensam lite på dagarna, annars hade jag nog blivit galen!
   Idag har jag lyckats söka två jobb med. Det kändes verkligen som en bedrift. Synd bara att när jag väl hade kommit in lite i det så fanns det inga jobb jag kunde söka. Ah, bättre lycka imorgon kanske?

I'm just a simple woman

   Jag skulle kunna låta mitt liv rasa i bitar, men jag tror inte att jag ska låta det göra det. Jag ska ta allt med en klackspark. Och ja, skärpa till mig lite. Det känns som att det är dags för det.
   T gör konstiga saker med mig. Han ger mig sånna känslor som jag inte riktigt känt för någon förut, men så gärna ha velat. Vi får väl se hur det går att bo hemma hos honom en vecka i Norrköping. Jag får ju leva som hemmafru, haha. Har lovat att laga mat och dammsuga, men det är ju sånt som jag tycker om att göra. När man har någon att dela det med. Det är så bra med att jag ska till Norrköping, för då kan jag träffa Amanda igen. Det är så bra så bra. Vi får gå och shoppa lite igen en dag?
   Det ska bli så skönt att komma ifrån Göteborg ett tag. Jag önskar att jag kunde åkt för ett tag sen, men pengarna räckte inte till för allt. Men bara för att jag stannade hemma så kan jag gå på ett scoutmöte ikväll! Jag har saknat det så otroligt mycket! Och så får jag träffar Johans bror med från norrland. Det ska bli intressant.

   Jag förstår inte varför någon köper en gul bil? Snälla nån.

Season 8

JAG FÅR INGEN RO!

Every you, every me

Okej, klockan är 05:44 och jag gav upp sovandet för några timmar sedan. Jag har nog sovit 3-4 timmar i natt, men sen så vaknade jag och kunde inte somna om så tillslut gav jag upp det. jag gick upp, åt lite mannagrynsgröt, drack kaffe, kollade lite på fab5 på tv tills jag kom på mig och undrade vad fan jag höll på med. Då satte jag mig vid min symaskin som krånglat i evigheter, lyckades med en lätt vridning på ett hjul och byte av nål få igång den igen. Då satte jag mig och fixade till Olofs byxor som jag skulle ha gjort för evigheter sedan om min symaskin bara hade fungerat! Och nu sitter jag här, lyssnar på Joy Divisions "Love will tear us apart" i lurarna och undrar lite vad jag ska göra härnäst.
   Timmarna nu på natten är mina mest kreativa. Det är då jag orkar och kommer på allt. Därför är det ju ganska gött att lyckas vakna vid 2 på natten, gå upp och göra allt det där man ville under dan men inte orkade.

   Patrik, min käre Patrik, är hemma nu igen! Hela den här dagen har varit så bra. Jag har inte feber längre, jag känner mig så till freds i min kropp och jag känner en ork inför att åka och jobba. Jag har bara brytt mig om mig själv i kväll och i natt. Jag var så nöjd med ensamheten att jag inte ens orkade förmå mig att bjuda in stackars M som satt och beklagade sig för att hans planer blivit inställda och sa att han gärna skulle vara med mig ikväll. Jag orkade inte riktigt bry mig om det för jag hade så fullt upp med mig själv. Nu när jag tänker på det så blir jag lite sådär... Han skulle alltså hänga med "grabbarna" idag och imorgon. Och sen på söndag var jag upptagen. Om han nu så gärna ville vara med mig ikväll, varför frågade han mig inte då innan och dissade "grabbarna" för en gångs skull? Vi har ju inte träffats på så länge, men det beror ju lite på att han är ute i sista minuten hela tiden, han kommer gärna hit på natten och jag sover gärna då. Eller jag har velat det de senaste nätterna. Dessutom blev jag så less på att höra av mig hela tiden när han inte gjorde det.
   Det känns som att den här hösten kommer handla mycket om mig och jag tror det är en bra sak. Inte om mig som det brukade göra på hösten, inte lika svart och melankoliskt, utan mer bara om mig. Jag måste lära mig att hantera hösten så det kanske är viktigt att jag tar det lite försiktigt. Inte blandar in massa andra. Men oj så glad jag är att Patrik är tillbaka. Det är ändå en fin defention på kärlek, Patrik och jag. Tycker jag då, från min sida. Det kan ju tolkas lite fel, men med all min research om kärlek så känns det som något som jag kan säga.

   Olof var vaken förut, men han mådde inte så bra så han gick och lade sig igen. Jag hoppas han blir glad av att jag fixade hans byxor. Nu ska jag väl försöka hitta på något annat bra att göra.

   Och Amanda, jag vill ha ditt nummer igen! Smsa mig! <3