He does have a tendency to forgive people

Nu har jag varit vaken i mer än en timme vilket är så ondödigt. Jag ska jobba inatt, så det är inte så fint att vakna åtta på morgonen då. Har gått runt i lägenheten och pratat högt med katterna, om mina grannar hör mig måste de undra vad fan det är för fel på mig, haha. Men jag är så frustrerad.
Igår var mestadelas en kass idag, det mesta gick fel och det regnade och regnade och regnade. Jag sov bort hela lördagen av misstag. Helgen har inte varit så fartfylld som det var tänkt att den skulle bli med andra ord. Funderar på att åka och handla nu, men känner mig inte tillräckligt motiverad.
Min sexlust är rolig med. Det kvittar hur mycket jag får, jag vill bara ha mer, mer, mer, mer och MER! Jag vet inte vad jag ska ta mig till snart, AH!

The side effect

Det känns jättebra att när man kommer hem från en kaosnatt på jobbet och går in i badrummet att se katten stå på handfatskanten och slicka på ens nya tandborste! Jag älskar mitt ensamma liv, haha. Nej, jag är inte så ensam, men det kanske vore trevligare att dela saliv med någon annan än min katt.